Esittely

Olemme Anne ja  Jari Trygg, koiraharrastajia  Raumalta .  
Annen agilityharrastuksen myötä kotiamme asustaa  hollantilainen metsästyskoira, kooikerhondje. Tämä pieni spanielirotuihin lukeutuva koirarotu on erilaisuudellaan  ja erinomaisine agility ominaisuuksineen hurmannut jokaisen perheessämme. Sekä naapurinkin lapset!
   

Kennelnimi Bullbenz on myönnetty meille 1999, bullterrierin ja kooikerhondjen kasvattamista varten. Tällä hetkellä emme kasvata bulleja, kooikereita on lähtenyt maailmaan 7 pentuetta, kahdeksas pentue syntyi nartun omistajille kotonaan. Seuraava pentue suunnitteilla 2011. Tavoitteenamme on kasvattaa terverakenteisia, hyvälle harrastuskoiralle ominaisella temperamentilla varustettuja kooikereita. Sekä agilitya että näyttelyitä silmällä pitäen, alkuperäistä kooikerin käyttötarkoitusta unohtamatta. Jalostuskoiramme ovat terveystutkittuja Suomen Kooikerhondjeyhdistyksen jalostusvaatimusten mukaan, sulhasilta toivomme myös lonkkatutkimustulosta. (lonkkatutkimuksia tehdään keskitetysti kooikereille vain Suomessa)

Harrastamme aktiivisesti agilitya, sekä näyttelyitä. Lenkkeilemme säännöllisesti ja käymme sienessä ja kalalla aina kun siihen on vain tilaisuus. Uutena harrastuksena koko perheellä matkailu asuntoauton kanssa. Mutta siinä olemme vielä täysin amatöörejä...

Perheeseemme kuuluu meidän vanhempien lisäksi pojat Jaakko ja Roope. Kotona meillä on kooikernartut Sally ja hänen tyttäret Sade & Vicky. Tuorein perheenjäsen kooikerpoika Peter on muuttanut meille Ruotsista Cirtap`s kennelistä syksyllä 2009.

2003 Peter 10.7.2010

 

2002 2002

 

 Anne & Jari Trygg

Ahopolku 2, FIN-26660  RAUMA  FINLAND

jari.trygg@mbnet.fi

  1997  

Kuvassa edesmenneet saksanpaimekoiramme Rocky sekä bullterrieri Mersu

1996 Sally pentuna Mersun kainalossa / puppie-Sally with Mersu

2006

 

Taustakuva / background

Jari Trygg